Bediüzzaman Said Nursi'nin Vefatının 64. Yıl Dönümü

Bediüzzaman Said Nursi’nin vefatının 64. yılı münasebeti ile Nur Vakfı ve Üsküdar Üniversitesi Risale-i Nur Araştırma Platformu ortak çalışmasıyla, Prof. Dr. Kasım Yenigün moderasyonunda “İnsanı İnsan Yapan Değerler” konulu çalıştay 4 Mart Pazartesi günü Saat 21.00’de Nur İlim ve Eğitim Vakfı YouTube canlı yayında takipçileri ile buluşacak. Çalıştay kaydı Üsküdar Üniversitesi Risale-i Nur Araştırma Platformu YouTube kanalında ve web sitesine yayınlanacak. Konuklar, Riyad Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Necati Aydın, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Suphi Deniz, Medeniyet Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Behçet Al, Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Nevzat Tarhan.